Restaurant Cal Taiet

amuntiavall - 27/02/2011

taietAvui parlarem d’un restaurant que la seva filosofia és la senzillesa, que consisteix en posar al plat tot allò que han cultivat de forma natural. Parlarem amb un dels responsables dels Restaurants Cal Taiet que practiquen des de fa molts i molts anys una cuina tradicional, sense artificis….com diuen ells mateixos una cuina tradicional sense pretensions. Aquest restaurant està situat al petit municipi d’Ullastrell, a mig camí entre Terrassa i Martorell, un poble que té els seus orígens en un petit nucli a l’entorn de Santa Maria d’Ullastrell, dedicat antigament al conreu de la vinya. En parlem amb el seu propietari, en LLUIS CAPDEVILA.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes