Festa dels Traginers a Balsareny

amuntiavall - 26/02/2011

cartellTraginers2011Aquest dijous vinent comença a Balsareny la Festa dels Traginers que s’allargarà tot el cap de setmana. Es tracta d’una de les celebracions més destacades d’aquest municipi del Bergadà, on es rememora la funció social que feien aquests personatges i la seva vinculació amb la festa dels Tres Tombs. La festa a Balsareny contempla moltes activitats, algunes adreçades exclusivament al públic infantil, com al Festa dels Traginers petits, però també hi han activitats per tots els públics, des d’una Taverna del Traginer, a una exposició fotogràfica, Balls, artesania, correfoc i un llarg etc etc…
De la Festa dels Traginers de Balsareny en parlem amb Josep Sensada, comissió organitzadora de la festa dels Traginers.

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes