Els Tres Tombs de Terrassa

amuntiavall - 19/02/2011

Demà diumenge Terrassa celebra la festa dels Tres Tombs, una de les festes més populars de Catalunya i que cada municipi la celebra dins del calendari el dia que més li convé ja que la festa dedicada a Sant Antoni pertocaria fer-la al gener, però com ja deveu saber després de Sant Anton, Carnestoltes són…
Aquesta gran ciutat, històricament industrial celebra aquesta festa en honor no tan sols al sant, també als traginers i aquelles pobres bèsties que amb molt d’esforç i suo arribaven a llocs ben allunyats del Principat portant tota mena de mercaderies i també noticies.
tres tombs de terrassaEn parlem amb JOAQUIM RIERA, president de l’Associació d’Amics de Sant Antoni

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes