El restaurant d’aquesta setmana l’hem escollit dins la comarca d’Osona, al municipi de Sant Julià de Vilatorta, una bonica població situada en la frontera natural entre la Plana de Vic i les Gulleries. El nostre restaurant es diu ca la MANYANA i sembla que el nom provè de l’antiga casa ocupada pel manyà del poble. La casa està documentada des del 1500 o sigui que és un edifici amb molta història, restaurant amb elegància i bon gust, avui acull el restaurant i també un hostal regentat per tres propietàries. La família Meca la manyananció regenta aquest hostal-restaurant des del 1905.
Nosaltres volem conèixer una mica més la cuina i els fogons del restaurant per això en parlem amb el XEF de ca la Manyana, SILVINO GONZALEZ

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes