Elisabet-TeixidoraAvui parlem amb una teixidora artesana que treballa amb tints naturals, plantes i insectes aplicats a la Llana. La Mònica Fontanilles és de Valls, de l’Alt Camp. Allà hi té el taller. A la Mònica des de sempre li ha interessat el món del tèxtil i ha treballat amb el tapís i més tard el teixit de baix llis….com diu ella, teixir és co manar amb vaixell, les pesades de la llançadora de dreta a esquerra, son como nades…

1 comentari La teixidora Mònica Fontanilles ens explica els secrets del seu ofici”

  1. angela saumoy escrigué:

    em podries truca al nº 665107497 ens vam trova a la espluga de francoli i en altres llocs tinc a

    quet nº 609469295 i em diu que esta ple es per fer una demostracio de ofici

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes