fira ornaments nadal mataroAquells qui els agrada preparar els ornaments i el pessebre de Nadal amb temps, teniu l’oportunitat de fer-ho a Mataró, on tot aquest cap de setmana es celebra la FIRA DE PESSEBRES I ORNAMENTS DE NADAL, que organitzen conjuntament l’ajuntament i l’associació de firaires de pessebres i ornaments d’aquest municipi del Maresme.
La fira s’hi estarà fins el 23 de desembre i la podeu trobar a la plaça Santa Anna…a més aprofitant que la fira compleix 25 anys, els firaires han organitzat una sèrie d’activitats i fins i tot un sorteig d’un viatge…però millor que ens ho expliquen ells mateixos…
Parlem amb Àngel Remacha, cap del Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’IMPEM (Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró)

Deixa un comentari

L'adreça electrónica no es publicarà.
Els camps necessaris estan marcats amb  *

Etiquetes